Μετά από κάποια καθυστέρηση λόγω της κρίσης COVID-19, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να σημειώσετε την ημερομηνία της 3ης και 4ης Νοεμβρίου 2020 ώστε να συμμετάσχετε μαζί μας στην ετήσια διάσκεψη των ενδιαφερομένων μερών για την ευρωπαϊκή Κυκλική Οικονομία.

Μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, η έκδοση 2020 θα επικεντρωθεί στο νέο σχέδιο δράσης για την Κυκλική Οικονομία και στην πρώτη φάση της εφαρμογής του. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τις συστάσεις από τις βελγικές αρχές για να εγγυηθούμε ένα ασφαλές συνέδριο για όλους τους καλεσμένους μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις της συνάντησης θα δημοσιευθούν σύντομα.

 

Μείνετε συντονισμένοι στα διαδικτυακά μας κανάλια επικοινωνίας για ενημερώσεις σχετικά με τις εγγραφές και τη μορφή του συνεδρίου.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Ευρωπαϊκής Κυκλικής Οικονομικής Πλατφόρμας για να λάβετε την τελευταία ενημέρωση και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://cdweb.eesc.europa.eu/eesceuropaeu-ae77k/pages/piih728reeibewbqvqbd6g.html